Ik ben Kim Eggens

… en ik coach jou naar de volgende stap
in jouw loopbaan

Een studie, werk als kunstenaar en een baan ernaast. Niet blij zijn, twijfelen en een nieuwe baan. Een reorganisatie, opnieuw ontslag en piekeren over wat nou echt past. In een notendop het verhaal van mijn leven. Ook dat van jou?

Dit moet anders, besloot ik. Volop zocht ik naar antwoord op de grote vraag: maar wat dan wel?

Ik ontdekte dat ik wil meebewegen met wat het leven mij brengt. Hard werken én stilstaan. Volop ondernemen én uitwaaien op het strand. Kansen pakken. En dan weer een moment van bezinning. Don’t push the river, it flows by itself.

Ik leerde mezelf kennen. Zag welke keuzes me brachten waar ik stond, doorbrak de overtuigingen die mij beperkten en merkte dat creatieve opdrachten zorgden voor inzicht.

Creativiteit! Al in 2009 studeerde ik af aan de kunstacademie, maar pas in 2020 ontdekte ik dat daarin de sleutel zat naar mijn toekomst.

Wat dan wel? Ik vond het antwoord! En zo vond ik wat echt bij mij past: creatieve loopbaancoaching. Ik schoolde me om, deed masterclasses en maakte de eerste meters als coach.

Nu help ik jou graag bij de volgende stap in jouw loopbaan! Door coaching te combineren met mijn creatieve basis, krijg jij inzicht in je werk en leven. Je komt uit je hoofd, brengt jouw kwaliteiten in kaart en ontdekt welke keuzes bij jou passen. Zo ben jij straks klaar voor de volgende stap in jouw loopbaan!

Kim Eggens
Coach, kunstenaar, en vooruit: kattenvrouwtje.

Door de jaren heen

Kunstenaar, grafisch ontwerper en creatief loopbaancoach

2009

Een studie, werk als kunstenaar en een baan ernaast. Niet blij zijn, twijfelen en een nieuwe baan. Een reorganisatie, opnieuw ontslag en piekeren over wat nou echt past. In een notendop het verhaal van mijn leven. Ook dat van jou?

2009

Het allerliefst maak ik textielkunst. Dus begin ik mijn eigen studio. Maar daarvan rondkomen is moeilijk.

2009 - 2020

Ik vind een baan als grafisch ontwerper. En daarna een andere. En zo gaat het steeds weer. Het is fijn om geld te verdienen, maar altijd knaagt het. Ik mis de creativiteit, maar weet niet wat dan wél past.

2020

Corona in de wereld. Ik verlies mijn baan. Rot natuurlijk, maar hierdoor besef ik: het moet anders. Het is tijd om te ontdekken welke loopbaan echt bij mij past. Dus duik ik de diepte in: wat zijn mijn kernkwaliteiten, waarvan krijg ik energie en welke baan past daarbij?

December 2020

Creatieve loopbaancoaching, dat is het! Ik start een jaaropleiding.

2022

Tijd voor vervolgstappen. Ik volg masterclasses en begeleid de eerste mensen in hun zoektocht. Dan start ik mijn eigen coachpraktijk:
Tendens coaching.

Nu

Nog steeds maak ik graag textielkunst, maar ook coach ik echt graag. Ik leef vanuit mijn kernkwaliteiten en creëerde mijn eigen, kleurrijke tendens in het leven.

www.tendenscoaching.nl
info@tendenscoaching.nl
KvK-nummer: 86685422
Algemene voorwaarden

Creatief loopbaancoach in Leiden
Op weg naar jouw droombaan

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

... en ontvang de laatste nieuwtjes over Tendens coaching. 

Verzonden! Je bent ingeschreven voor de nieuwsbrief.