creatieve loopbaancoaching?

Dit kun je verwachten

Creatief en krachtig, dat is mijn coaching.
Ik werk vanuit de visie dat lichaam, gedachten en gevoelens een geheel zijn. 

Je volgt een persoonlijk traject, aangepast op jouw leerstijl. Met concrete stappen in de richting van jouw doel. Dit kun je verwachten.

Wens.
Plan.
Doel.

Elk traject start met een kennismaking. We onderzoeken wat er speelt in jouw leven. En naar welk doel we gaan werken. Een andere baan, een nieuwe richting of meer voldoening? Minder werkdruk? Een betere balans misschien? Dat is voor iedereen anders. Natuurlijk gebruiken we een creatieve werkvorm, zoals een tekening, kaart of visualisatie. Zo ervaar je direct wat creatieve loopbaancoaching is. En of het bij jou past.

Fase 1

Als je weet waar je nu staat, en oude overtuigingen loslaat, ontstaat ruimte voor nieuwe ontwikkelingen. Daarom doen we biografische opdrachten. Bijvoorbeeld een levenslijn, verhaal of bouwwerk van overtuigingen. Dit bundelen we in een werkboek.

accepteer waar je nu staat

Ontdek je kwaliteiten

Fase 2

We onderzoeken jouw gedachten, gevoelens en gedrag. Zelfanalyse en reflectie geven inzicht in jouw kwaliteiten. Je ontdekt waar je van nature goed in bent, wat is aangeleerd en waarvan jij energie krijgt. Hoe kun je deze inzichten inzetten in jouw leven en werk? Welke keuzes liggen, in het hier en nu, heel dicht bij jou?

Ontdek je kwaliteiten

Fase 3

En doel zonder plan, blijft bij een wens. In de laatste fase van het (complete) coachtraject maken we daarom concrete langetermijnplannen. Zo kun jij straks zelfstandig, op jouw manier en in jouw tempo verder. Met handvatten om mee te bewegen met de tendens van het leven en jouw loopbaan. Het werkboek dat je in de vorige fases vulde, krijg je als naslagwerk mee naar huis.

zet stappen naar jouw toekomst

Kies wat bij jou past

|

Ik werk met trajecten: kort of compleet. In het korte traject van 4 sessies doorlopen we samen de basis van fase 1 en 2. Je brengt jouw kwaliteiten in kaart en doet inzichten op die je kunt inzetten bij jouw vervolgstappen. In het complete traject doorlopen we alle fases en gaan we verder de diepte in. Op weg naar jouw toekomst!

www.tendenscoaching.nl
info@tendenscoaching.nl
KvK-nummer: 86685422
Algemene voorwaarden

Creatief loopbaancoach in Leiden
Op weg naar jouw droombaan

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

... en ontvang de laatste nieuwtjes over Tendens coaching. 

Verzonden! Je bent ingeschreven voor de nieuwsbrief.